Het beste rundvlees uit Regio Friesland

Wij weten echt waar ons rundvlees vandaan komt. Onze mesterij bestaat voornamelijk uit kruisingen van Belgisch Blauw; een mooi vleesras wat bekend staat om haar fijne structuur en spiermassa. Waarom een kruising? Ook omdat het veel duurzamer is, maar vooral omdat het zorgt voor een fijne vetlaag en marmering. Een combinatie van in de zomer in de wei en in de winter op stal, maken het rundvlees perfect. Zomerdag gras en winterdag graan! Het beste uit twee werelden en dat proef je terug in ons pure rundvlees!

Vleessoort
Land van herkomst
Glutenvrij
Lactosevrij
Achtermuis
Een lekker stuk rosbief om dun te snijden
€ 2,25 100 gram
Bavette
Lekker stuk rundvlees met een krachtige smaak
€ 1,85 100 gram
Brisket
Low and Slow op de BBQ of in de oven
€ 1,59 100 gram
carpaccio
Dun gesneden biefstuk met heerlijke garnering
€ 6,95 per persoon
Carpacciosteak
Dun gesneden rundvlees opgerold met verse ingrediënten
€ 2,69 100 gram
Côte de boeuf
Lekker stuk ribeye met been
€ 2,69 100 gram
Dikke lende
Vergelijkbaar met de entrecôte
€ 2,85 100 gram
Entrecôte
Mals stuk rundvlees met een klein randje vet
€ 2,89 100 gram
Gesneden soepvlees
Heerlijk krachtig rundvlees voor de soep
€ 1,83 100 gram
Haasbiefstuk
Malse biefstuk van de ossenhaas
€ 6,09 100 gram
Kogelbiefstuk
Heerlijk rundvlees met een fijne stuctuur
€ 3,09 100 gram
Magere runderlap
Malse magere runderlap
€ 2,29 100 gram
Mergpijp
Mergpijp
€ 0,55 per stuk
Ossenstaart
Heerlijk voor de ossenstaartsoep
€ 1,83 100 gram
Pepersteak
Malse rundersteak met een pittige smaak
€ 3,59 120 gram
Ribeye
Lekkere steak met een fijne vet marmering
€ 2,83 100 gram
Riblappen
Malse runder riblappen om te stoven
€ 2,13 100 gram
Runder lever
Ouderwets lekker!
€ 0,75 100 gram
Runder nek
Malse rundernek
€ 1,69 100 gram
Runder snippers
Goed geschikt om zelf gehakt of worst mee te maken
€ 0,98 100 gram
Schenkel met been
Ideaal voor het bereiden van soep
€ 4,99 350 gram
Shortribs
Heerlijk low and slow op de BBQ
€ 1,59 100 gram
Staartstuk - Picanha
Mals stuk rundvlees met een randje vet
€ 2,59 100 gram
Stooflap
Malse stooflap om lekker draadjesvlees mee te maken
€ 2,13 100 gram
Stoofvlees gesneden
Panklaar stoofvlees, lekker & gemakkelijk
€ 1,99 100 gram
Sucadelappen
Traditionele stooflap met een randje vet
€ 2,13 100 gram
T-Bone steak
Stoere steak voor op de grill
€ 3,09 100 gram
Vastdeel
Prima geschikt voor rosbief of carpaccio
€ 2,75 100 gram
Zijlende
Het zusje van de haasbiefstuk
€ 3,49 100 gram