Burger-trio smulsteen
Omschrijving

Een smulsteen is voldoende voor 4 personen (circa 1000 gram vlees)

Superleuke smulsteen. Als toevoeging op de maaltijd, of gewoon voor de lekkere gemakkelijke hap. Ook leuk voor de kinderen! Heerlijk te combineren met onze groente smulsteen.

Wilt u uw gasten verrassen met iets unieks? Bestel dan eens een smulsteen, voor heerlijk handig, hoeft alleen even de oven in geschoven te worden en voor uw gasten bijzonder en gezellig!

De smulsteen komt oorspronkelijk uit Bulgarije en is een poreuze uit klei opgetrokken steen die heel goed warmte vasthoudt. U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden, een complete maaltijd op de steen of een heerlijke rijke mixed grill. Maak uw keus en geniet!

De met vlees en groente gevulde steen wordt op authenthieke Bulgaarse wijze, in één keer in de oven op 180° C en in 25-30 minuten, gegaard. Door de bijgeleverde houders kan de steen op tafel gepresenteerd worden. Zo kunt u direct aan tafel genieten van een complete, sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd. De feestelijke smulsteen is ook ideaal als alternatief voor gourmetten.

Burger-trio smulsteen

3 smaken burgers op 1 smulsteen

In originele smulsteen of op een wegwerpschaal?
€ 16,95
Allergenen en ingrediënten
Rundvlees
Allergenenvrij
Nederland
Ja
Nee