• Lorem ipsum

Qua verzendingen worden de volgende richtlijnen gehanteerd. We bezorgen op maandag t/m vrijdag tussen 18:00 en 22:00 via Trunkrs. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59  besteld worden, zullen de volgende avond bezorgd worden door Trunkrs. In heel Nederland! Helaas kunnen wij niet deze bezorgvoorwaarden garanderen voor de Waddeneilanden. Komt u van het eiland? Dan wordt een besteld pakket vaak bezorgd volgens de richtlijn: voor 9:00 besteld, is morgen in huis. 

Natuurlijk ontvangt altijd een track and trace van Trunkrs. 

Wij bezorgen niet in de weekenden. 

Bijzondere dagen dat wij niet verzenden: Pasen, hemelvaart, Koningsdag, Pinksteren en Kerst, Oudejaarsdag & Nieuwjaarsdag

 

Gekoeld transport

De tijd van ouderwetse koelboxen die retour moeten is voorbij! Deze zijn onhandig en zeker niet milieuvriendelijk. De icepacks in combinatie met een geïsoleerde zak van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat uw pakketje heerlijk gekoeld aankomt. Tevens is deze manier van verzenden zeer duurzaam: er is geen retourvracht, en de gebruikte coolpacks zijn 100% recyclebaar! U kunt zelf kiezen wat u met de gebruikte inpakmaterialen doet; recyclen of re-usen. Bij de eerste optie gooit u het gebruikte inpakmateriaal weg, bij de tweede optie legt u de icepacks in de vriezer en gebruikt ze weer opnieuw!