• Lorem ipsum

Belangrijke informatie over bezorging en afhaal in de feest maand

Tijdens de decembermaand is het dit jaar belangrijker dan ooit dat het allemaal vlot en voor iedereen veilig verloopt. Daarom adviseren wij u om uw bestelling online te bestellen en te betalen, zodat we zo contactloos mogelijk uw bestelling kunnen overdragen. 

Ophalen op 23 of 24 December

Vanaf 23 december vind u voor onze winkel een afhaalpunt voor alle bestellingen. Zorg er daarom voor dat u uw bestelling zo compleet mogelijk is, zodat u niet meer de winkel in hoeft. Wilt u iets bestellen wat niet in onze online shop te vinden is? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of via: 0513-413263 en wij helpen u graag. Wilt u uw bestelling eerder afhalen? Kies dan voor de optie ophalen in de winkel (kies zelf datum en tijd). Geef bij opmerkingen aan wanneer u de bestelling wilt afhalen en wij zorgen dat het klaar staat. 

Bezorgen op 24 December

Allereerst is dit alleen mogelijk voor postcodes in regio de Fryske Marren. Omdat onze bezorgdienst voor heel Nederland niet kan garanderen dat alles op 24 December wordt bezorgd (mogelijk dus pas 28 december), bezorgen wij alleen tot 23 December door heel Nederland. Woont u in de Fryske Marren of in de buurt van de Fryske Marren (Heerenveen, Sneek), dan komen wij in overleg uw bestelling 24 December tot de voordeur bezorgen. U krijgt omstreeks 23 December een mail van ons met de bezorgtijd. 

Eerder bezorgen dan 24 December

Ook dit is een optie. Kies voor de juiste verzendoptie die bij jou past en geef aan wanneer je je bestelling wilt ontvangen. Dit is mogelijk voor alle postcodes in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. 

Graag tot ziens in onze winkel

 

 

 

Qua verzendingen worden de volgende richtlijnen gehanteerd. We bezorgen op maandag t/m vrijdag tussen 17:00 & 22:00 uur via Red Je Pakketje. Bestellingen op zondag t/m donderdag voor 23.00 geplaatst, worden de volgende avond bezorgd! In heel Nederland! Helaas kunnen wij niet deze bezorgvoorwaarden garanderen voor de Waddeneilanden. Komt u van het eiland? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Wilt u uw bestelling voor 10:00 geplaatst vanavond nog ontvangen? Ook dat kan! Van maandag t/m vrijdag is het mogelijk om uw bestellingen voor 10:00 geplaatst, 's avonds nog te ontvangen! Het kost niets meer! Is dat geen service? Handig voor het lastminute verzenden van cadeautjes! Komt u van het eiland? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Natuurlijk ontvangt altijd een track and trace van Red Je Pakketje!

Bezorgen binnen Nederland kost 7,95 en is vanaf 75,- gratis.

Wij bezorgen niet in de weekenden. 

Bijzondere dagen dat wij niet verzenden: Pasen, hemelvaart, Koningsdag, Pinksteren en Kerst.

 

Gekoeld transport

De tijd van ouderwetse koelboxen die retour moeten is voorbij! Deze zijn onhandig en zeker niet milieuvriendelijk. Wij werken met Recycold! De icepacks van Recycold in combinatie met een geïsoleerde door van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat uw pakketje heerlijk gekoeld aankomt. Tevens is deze manier van verzenden zeer duurzaam: er is geen retourvracht, en de gebruikte inpakmaterialen zijn 100% recyclebaar! U kunt zelf kiezen wat u met de gebruikte inpakmaterialen doet; recyclen of re-usen. Bij de eerste optie gooit u het gebruikte inpakmateriaal weg, bij de tweede optie legt u de icepacks in de vriezer en gebruikt ze weer opnieuw!