• Lorem ipsum

 

 

Qua verzendingen worden de volgende richtlijnen gehanteerd. We bezorgen op maandag t/m vrijdag tussen 17:00 & 22:00 uur via Red Je Pakketje. Bestellingen op zondag t/m donderdag voor 23.00 geplaatst, worden de volgende avond bezorgd! In heel Nederland! Helaas kunnen wij niet deze bezorgvoorwaarden garanderen voor de Waddeneilanden. Komt u van het eiland? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Wilt u uw bestelling voor 10:00 geplaatst vanavond nog ontvangen? Ook dat kan! Van maandag t/m vrijdag is het mogelijk om uw bestellingen voor 10:00 geplaatst, 's avonds nog te ontvangen! Het kost niets meer! Is dat geen service? Handig voor het lastminute verzenden van cadeautjes! Komt u van het eiland? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Natuurlijk ontvangt altijd een track and trace van Red Je Pakketje!

Bezorgen binnen Nederland kost 7,95 en is vanaf 75,- gratis.

Wij bezorgen niet in de weekenden. 

Bijzondere dagen dat wij niet verzenden: Pasen, hemelvaart, Koningsdag, Pinksteren en Kerst, Oudejaarsdag & Nieuwjaarsdag

 

Gekoeld transport

De tijd van ouderwetse koelboxen die retour moeten is voorbij! Deze zijn onhandig en zeker niet milieuvriendelijk. Wij werken met Recycold! De icepacks van Recycold in combinatie met een geïsoleerde door van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat uw pakketje heerlijk gekoeld aankomt. Tevens is deze manier van verzenden zeer duurzaam: er is geen retourvracht, en de gebruikte inpakmaterialen zijn 100% recyclebaar! U kunt zelf kiezen wat u met de gebruikte inpakmaterialen doet; recyclen of re-usen. Bij de eerste optie gooit u het gebruikte inpakmateriaal weg, bij de tweede optie legt u de icepacks in de vriezer en gebruikt ze weer opnieuw!