• Lorem ipsum

 

 

Qua verzendingen worden de volgende richtlijnen gehanteerd. We bezorgen op maandag t/m vrijdag tussen 17:00 & 22:00 uur via Red Je Pakketje. Bestellingen op zondag t/m donderdag voor 23.00 geplaatst, worden de volgende avond bezorgd! In heel Nederland! Helaas kunnen wij niet deze bezorgvoorwaarden garanderen voor de Waddeneilanden. Komt u van het eiland? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

 

Natuurlijk ontvangt altijd een track and trace van Red Je Pakketje!

Bezorgen binnen Nederland kost 7,95 en is vanaf 100,- gratis

Wij bezorgen niet in de weekenden. 

Bijzondere dagen dat wij niet verzenden: Pasen, hemelvaart, Koningsdag, Pinksteren en Kerst, Oudejaarsdag & Nieuwjaarsdag

 

Gekoeld transport

De tijd van ouderwetse koelboxen die retour moeten is voorbij! Deze zijn onhandig en zeker niet milieuvriendelijk. De icepacks in combinatie met een geïsoleerde box van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat uw pakketje heerlijk gekoeld aankomt. Tevens is deze manier van verzenden zeer duurzaam: er is geen retourvracht, en de gebruikte coolpacks zijn 100% recyclebaar! U kunt zelf kiezen wat u met de gebruikte inpakmaterialen doet; recyclen of re-usen. Bij de eerste optie gooit u het gebruikte inpakmateriaal weg, bij de tweede optie legt u de icepacks in de vriezer en gebruikt ze weer opnieuw!