Verantwoord rundvlees uit de regio
Grondlegger Obe Veldman heeft al sinds zijn 17de de hobby om zelf vrouwelijke runderen te selecteren en te mesten. Samen met zijn vader Wim Veldman is hij destijds begonnen met zoeken naar het juiste ras en de juiste methode van mesten. Tot op de dag van vandaag doet hij dit nog steeds. Het zelf houden van onze runderen maakt ons uniek en traceerbaar: wij weten echt waar ons rundvlees vandaan komt. Onze mesterij bestaat voornamelijk uit kruisingen van Belgisch Blauw; een mooi vleesras wat bekend staat om haar fijne structuur en spiermassa. Waarom een kruising? Ook omdat het veel duurzamer is, maar vooral omdat het zorgt voor een fijne vetlaag en marmering. Belgisch Blauw staat er bekend om dat het vaak mager is, door de kruising kunnen wij garanderen dat ons vlees altijd de lekkere vetlaag heeft die het nodig heeft. Een combinatie van in de zomer in de wei en in de winter op stal, maken het rundvlees perfect. Zomerdag gras en winterdag graan! Het beste uit twee werelden en dat proef je terug in ons pure rundvlees!



















