• Lorem ipsum

Longhaas

16 Aug 2020
door Peter Jansen
Longhaas sandwich!
 
Een prachtig stuk vlees om te zien, Longhaas! 
 
Ik wou deze dan ook op een speciale manier klaar maken! Niet alleen een stuk vlees op het bord met wat chimichurri (kan natuurlijk ook lekker zijn). 
 
Ik besloot om er een lekkere sandwich van te maken, met deze temperatuur! 
 
Daarbij komt ook nog eens het voordeel dat deze sandwich goed vult en het recept helemaal niet lastig is!
 
Benodigdheden:
 
Longhaas
Peper & zout
Robuuste sneden brood
Truffel mayonaise 
Krulsla
Rode ui 
Old Amsterdam 35+ kaas
Coleslaw
 
BBQ temperatuur: 190c direct
 
Haal een uur van te voren je stuk vlees uit de koeling. 
 
Stook je bbq op tot een temperatuur van 190 graden. Je gaat je vlees lekker grillen. Dus voordat je achter je warme bbq gaat staan. Kan je nog even genieten van een lekker pilsje zodat je de bbq langzaam op temperatuur laat komen.
 
Grill je vlees af tot een kern temperatuur van ongeveer 54c. Haal het erna van de grill en laat het stuk vlees nog even rusten. 
 
Ondertussen kun je ook de sneden brood af grillen. 
Als de gril strepen zichtbaar beginnen te worden leg je de plakjes kaas op je sneden. Doe dit niet met alle sneden, want de andere snede heb je nodig voor de “deksel”. 
Als de kaas een beetje gesmolten is. Haal je de sneden eraf en bedek je ze met de overige ingrediënten. 
 
Snij als laatste het vlees in smalle repen en beleg hiermee je sandwich.
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter