• Lorem ipsum

Borrel Balletjes van de BBQ

1 Nov 2020
door Peter Jansen
“Borrel” Balls
 
Wat is er nu nog lekkerder dan een heerlijk bbq snackje. 
 
Deze eenvoudige gehaktballetjes in een handomdraai gemaakt en bereid. 
 
Benodigdheden:
750 gram half om half gehakt
1 el Paprika poeder
2 el gekruid paneermeel
1 tl Knoflook granulaat 
1 tl oregano
1 el peterselie
1 kleine rode ui
 
BBQ temperatuur: 160c indirect
 
Breng je BBQ op temperatuur. Ondertussen kun je gaan beginnen met het bereiden van je balletjes. 
 
Snij de ui erg fijn en meng vervolgens alle ingrediënten door het gehakt. Kneed nu alles goed door elkaar en rol vervolgens balletjes van 40 gram. 
 
Als je bbq op temperatuur is, kunnen de balletjes erop. Bij een kerntemperatuur van 72c kunnen ze eraf! 
 
Heerlijk zo! Maar vast ook lekker met een heerlijk sausje om te dippen!
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter